Sinulle

Sinulle

Ihminen viettää valtaosan elämästään kotona, siksi kodilla on väliä. Kyseessä ei ole ainoastaan elämäsi sijoitus, vaan sijoitus elämään. Voimme yhdessä tukea sinua niin elämäsi sijoituksessa kuin myös seuraavissa.

Olitpa sitten etsimässä asuntoa, ostajaa, asukasta asunnollesi tai tonttia, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Palvelemme myös yrityksiä ammattimaisella asenteella. Alla kerrotaan lisää palveluistamme Sinulle.

Ostajalle:

Jos olet asunnonostoaikeissa, olet astunut oikeaan paikkaan. Kodinosto on yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä eikä ainoastaan taloudellisesti ajateltuna. Taloudellisten realiteettien ja käytännön lisäksi koti on järjen ja tunteen liitto. Tämän takia koti kannattaa valita tunteella ja järjellä. Ammattitaitoisesta välittäjästä voi olla tässä tilanteessa yllättävän paljon hyötyä: tarpeittesi kartoitus ja välittäjän verkostot ovat usein verraton yhdistelmä, varsinkin kun osa asunnoista menee usein ”tiskin alta”, oikea ajoitus yhdistettynä oikeaan asuntoon säästää rahaa, aikaa ja vaivaa.

Vuokra-asunto haussa:

Jos haet vuokra-asuntoa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Vuokra-asunnoille on paikoitellen paljon kysyntää, ja oikeanlaista asuntoa voi olla haastava löytää. Kaiken lisäksi paljon asuntoja menee myös ”tiskin alta”. Näihin tilanteisiin oikea-aikainen yhteydenotto vuokranantajaan on avainasemassa. Tässä välittäjästä voi olla arvaamattoman paljon hyötyä – tarpeiden kartoitus ja oikea ajoitus yhdistettynä oikeaan asuntoon ja vuokranantajaan säästää huomattavasti aikaa, vaivaa ja rahaakin.

Myyjälle:

Tervetuloa myymään asunto kauttamme, autamme mielellämme. Myynnissä kannattaa huomioida erityisesti oma tilanne, eli millä aikataululla ja hinnalla asunnon on halukas myymään. On hyvä pohtia myös etukäteen, kumpaa pitää tärkeämpänä. Oikean ja realistisen hinnan ja myyntiajan määrittämiseksi auttaa ammattitaitoinen välittäjä yhteistyössä kanssasi. Kun yhtälöön lisätään suoraan ja avoimesti kohteesta kertomasi merkittävät tiedot, on myyntiprosessi päässyt hyvään alkuun.

Vuokralainen haussa:

Mikäli olet etsimässä vuokralaista, autamme mielellämme. Hyvä vuokralainen on ehdoton edellytys sijoitusasunnon tai -maan vakaaseen tuottoon. Valitsemalla oikein vältyt monilta ongelmilta, ja sijoitusasuntosi säilyy asuttavassa kunnossa myös seuraavalle asukkaalle ja pääomana uuteen tilanteeseen elämässäsi. Hyvän vuokralaisen löytää helpommin suuresta joukosta varteenotettavia ehdokkaita. Potentiaalisten ehdokkaiden löytämisessä ja seulomisessa auttaa Kotihin LKV.

Kotikäynnille:

Kaikki alkaa kotikäynnistä. Suoritamme kotikäyntejä myös etänä. Molemmat ovat luonnollisesti ilmaisia.

Jos tarvitset kirjallista hinta-arviota asunnosta, autamme mielellämme. Ota yhteyttä!

Muuta mielessä:

Autamme mielellämme myös mm. maakaupoissa ja maanvuokrasopimuksissa, tonttien hankinnassa sekä autohalleihin, autopaikkoihin, varastoihin ja toimitiloihin liittyvissä asioissa niin yrityksiä, yhdistyksiä, organisaatiota ja yksityishenkilöitäkin.

Ota yhteyttä »

Palveluhinnasto »

Huoneistoja

Ottamassa selvää:

Mitä mielessä? Ota rohkeasti yhteyttä!

    En ole robotti. Vastaa kysymykseen numerolla.